Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LÉLEKHANG

Amikor érzed, hogy mellkasod feszít, gondolataid cikáznak és értelmetlenül állsz a folyamat előtt, ami benned zajlik; ha pozitív vagy, mindent megteremtenél, amire vágysz, de a vágyott cél mégsem érkezik meg életedbe; ha szerelemre vágysz, hivatásra, munkára, de nem jönnek a lehetőségek; ha betegséged nem gyógyul, nem használnak a gyógyszerek;  akkor fogj telefont vagy írj e-mailt  és jelentkezz be hozzám egy kezelésre, ezzel megtéve  az első lépést életed jobbá tételéhez. 


A módszer mellyel dolgozom képes kioldani tested, lelked sérelmeit, fájdalmait. Felszabadít és a belső feszültséget oldja, ezáltal megnyitja a kaput Benned, melyen keresztül beléphetsz a boldogság, az önismeret felé vezető út startkövéhez.


A Lélekhang terápia az alábbi problémák lelki oldásban segít:

Szenvedélybetegségek  

Függőségek

Munkával, hivatással kapcsolatos problémák

Egészségügyi problémák

Babaváró (Miért nem jön a baba?)

Párkapcsolati sérelmek, zöld út a szerelemnek 

Emberi kapcsolatok (család, házastárs, barátok, munkahely)

Anyagi javak, pénz

Önmagunk megtalálása, megismerése

Egészségesebb életmód tanácsadás

Nőiesség kibontakozatása

Menstruációs problémák, PMS

Férfiasság erősítése

Önbizalom erősítés

 Félelmek, hiedelmek oldása

 Aura - és csakra tisztítás

 Életfeladat megtalálása, életútra terelés

Tanulási nehézségek, iskolai problémák

 
A terápia alkalmával kioldom a lelki sérelmeket, gyakorlati tanácsokat adok, melyet aztán végezned kell. A cél az, hogy Te is dolgozz magadon, mert ugye a sajátmagunk által elért sikereink a legédesebbek, amikor azt mondhatjuk, hogy „Igen! Megcsináltam!” Ehhez szeretnék segítő kezet nyújtani.

 

Egy kezelés 3-4 alkalmat foglal magába, amikor megbeszéljük a témádat és oldásokat végzek, közben tanácsokat és praktikákat adok át. Az utolsó alkalommal 2-3 hónapra szóló házi feladat kerül átadásra pl. meditáció, kristály (melyhez a kristályt én biztosítom) és még sok meglepetés, mely a témádtól függően kerül kiválasztásra.

Első alkalom 1,5 óra, a továbbiakban 1 óra.

  

„A Lélekhang módszer védett szellemi termék, fejlesztője Filotás Mária”. 

 

 

 Saláta Beáta